معرفی خوراک 1 - آش رشته
- دوشنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۴۴ ب.ظ
- ۰ نظر
موادّ مورد نیاز: (برای 13 تا 14 نفر)
1ـ رشته 2- نخود و لوبیا و عدس 3- سبزی آش 4- پیاز داغ 5- نمک و فلفل 6- کشک 7- فلفل |
750 گرم 750 گرم 4 کیلو 5 قاشق سوپ خوری به مقدار لازم یک لیتر به مقدار لازم |
|
|
روش پخت:
حبوبات را که قبلاً خیس کردهایم با پیازداغ که زردچوبه نیز خورده باشد، میگذاریم کاملاً بپزد. بعد سبزی را پاک، شسته و خرد میکنیم و آن را به مواد قبل اضافه میکنیم تا پخته شود. کمی آرد در آب سرد حل میکنیم، داخل آش میریزیم و مرتباً به هم میزنیم و سپس رشته را در آش میریزیم و میگذاریم آهسته بپزد. رشته نباید خرد شود و بعد از مدتی که رشته هم پخته شد آش را از روی اجاق برداشته و در ظرف مناسبی میکشیم و روی آن را با کشک و پیاز داغ و نعنا تزیین میکنیم.
- ۹۴/۱۱/۲۶