معرفی خوراک 3 - کوکوی مرغ
- چهارشنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۴، ۰۸:۲۸ ب.ظ
- ۰ نظر
موادّ مورد نیاز: (برای 4 نفر)
1- سینه مرغ پخته 2- آب لیمو 3- تخم مرغ 4- آرد گندم 5- ماست چکیده 6- سس گوجه فرنگی 7- گردوی خرد شده
|
1 عدد 1 قاشق مربا خوری 4 عدد 1 قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری 1 قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری |
8- زرشک پلویی 9- روغن مایع 10- زعفران دم کرده 11- نمک 12- فلفل
|
1 قاشق غذاخوری به مقدار لازم 1 قاشق چای خوری به میزان لازم به میزان لازم |
روش پخت:
ابتدا مرغ را به اندازۀ 2 بند انگشت خرد میکنیم . زرشک و آرد را مخلوط کرده، آنها را در ظرف ریخته و به آن گردو، ماست، سس گوجه فرنگی، زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل اضافه میکنیم.
سپس تخم مرغها را به بقیه مواد اضافه میکنیم. ماهی تابه را روی حرارت قرار میدهیم و روغن را به آن اضافه میکنیم . پس از داغ شدن روغن، مایۀ کوکو را در ماهیتابه میریزیم تا کوکو ببندد. وقتی یک طرف آن پخته شد، طرف دیگر را بر میگردانیم و بدون آن که درِ ظرف را ببندیم آن را میپزیم. کمی که خنک شد، آن را به ظرف مورد نظر منتقل میکنیم.
خوردنیهای همراه: (مانند پیشغذاها، پیغذاها و نوشیدنیها)
ژلۀ چند رنگ ـ خرمای کنجدی.
- ۹۴/۱۱/۲۸