معرفی خوراک 9 لوبیا پلو
- چهارشنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۵، ۰۹:۰۱ ق.ظ
- ۰ نظر
جای پخت: استان: تهران شهر/روستا/منطقه: شمیران
کاربرد ویژه: _
موادّ مورد نیاز: (برای 6 نفر)
1ـ برنج 2- لوبیاسبز 3- گوشت چرخ کرده 4- پیاز سرخ شده 5- فلفل سیاه و نمک 6- دارچین 7- زعفران |
5 پیمانه 1 کیلو نیم کیلو 2 عدد به مقدار لازم 1 قاشق مرباخوری به مقدار لازم |
رُب گوجه آب روغن |
3 قاشق غذاخوری 1 لیوان 3 قاشق غذاخوری
|
روش پخت:
اول مایۀ لوبیاپلو را درست کرده، 2 عدد پیاز را در روغن سرخ کرده، سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و رُبّ گوجه، فلفل، نمک و دارچین را نیز به آن اضافه می کنیم. لوبیاسبزهایی را که قبلاً سرخ کردهایم با مایه مخلوط کرده و زعفران و یک لیوان آب را درون آن می ریزیم تا بپزد.
برنج را چند ساعت قبل خیس م یکنیم و آب را جوش م یآوریم و برنج را آ بکش کرده، بعد مایه را با قاشق بزرگ لا به لای برنج می ریزیم و دم میکنیم.
خوردنیهای همراه: (مانند پی شغذاها، پی غذاها و نوشیدنیها): سالاد شیرازی و دوغ سنتی
- ۹۵/۰۸/۲۶