معرفی خوراک 7 - آجیل پلو
- سه شنبه, ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۰۲:۳۷ ب.ظ
- ۰ نظر
موادّ مورد نیاز: (برای 6 نفر)
1ـ لوبیای قرمز، چشم بلبلی و ماش 2- شکر 3- کشمش بی دانه 4- خرما 5- ادویه 6- برگه زردآلو 7- زیره کوبیده |
نیم کیلو 50 گرم به میزان لازم به میزان لازم به میزان لازم نیم کیلو به میزان لازم
|
8- پیاز 9- برنج |
2 عدد یک کیلو
|
روش پخت:
ماش را بو داده و پوستش را بگیرید و آن را با لوبیا بپزید. سپس کشمش و خرما و برگۀ زردآلو را جداگانه سرخ نموده، برنج را دم کنید. همین که برنج نیم پز شد، آن را از صافی رد کرده، قدری دیگ را چرب نموده، برنج را روی آن بریزید. آجیل فوق الذکر را با حبوبات، پیازداغ و ادویه و زیره کوبیده، اضافه کنید و روی همۀ آنها را با برنج ریخته، بگذارید دم بکشد. هنگام کشیدن، کمی شکر یا قند در آب حل کرده، آن را با روغنِ داغ روی برنج بریزید.
خوردنیهای همراه: (مانند پیش غذاها، پی غذاها و نوشیدنیها)
دوغ و سبزی خوردن یا ماست
- ۹۵/۰۶/۰۹