معرفی خوراک 5 - آبگوشت مرغ کردی
- يكشنبه, ۷ شهریور ۱۳۹۵، ۰۷:۴۴ ق.ظ
- ۱ نظر
موادّ مورد نیاز: (برای 4 نفر)
1- مرغ 2- آرد گندم در روغن تفت داده شده 3- پیاز داغ 4- برنج 5- لپه 6- نمک 7- آب جوش |
نصف یک مرغ کامل به اندازه کافی به اندازه کافی نیم پیمانه نیم پیمانه به اندازه کافی به اندازه کافی |
8- فلفل سیاه 9- روغن 10- زردچوبه 11- سیب زمینی
|
به اندازه کافی به اندازه کافی به اندازه کافی چهار عدد متوسط
|
______________________________________________________________________________
روش پخت:
مرغ را با آب می پزیم و نمک و پیازداغ را اضافه می کنیم، لپه را نیز بعد از نیم ساعت اضافه می کنیم . نیم ساعت بعد برنج و سیب زمینی و آرد گندم تفت داده شده را می افزاییم . این غذا باید مقداری تند باشد که تندی آن را با فلفل سیاه تأمین می نماییم.
معمولاً آب این سوپ را تلیت می کنند و گوش مرغ را با سیب زمینی و نان می خورند .
خوردنیهای همراه: (مانند پیش غذاها، پی غذاها و نوشیدنیها)
ترشی ـ سالاد شیرازی ـ آب
- ۹۵/۰۶/۰۷