معرفی خوراک 8 - آش جو با گوشت (ساوه ـ استان مرکزی)
- دوشنبه, ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۰۷:۳۸ ب.ظ
- ۰ نظر
موادّ مورد نیاز: (برای 12 نفر)
1ـ گوشت کم چرب 2ـ لوبیا قرمز 3ـ عدس 4ـ ماش 5ـ جو 6ـ پیاز 7ـ روغن |
نیم کیلو 1 کیلو 1 کیلو 1 کیلو 1 کیلو 4 عدد 4 قاشق
|
8- نمک و زردچوبه 9- روغن حیوانی یا کره |
به میزان لازم 5 قاشق
|
روش پخت:
ابتدا گوشت، لوبیاقرمز، عدس و جو را با هم بار کرده و می گذاریم تا 12 ساعت سر اجاق بماند (این مواد را در زمان قدیم، داخل تنور می گذاشتند). بعد از پخته شدن، تمام این مواد را می کوبیم تا کاملاً له شوند. سپس پیاز داغ را آماده کرده با نمک و کمی زردچوبه تفت می دهیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم تا 2 ساعت پخته شود. سپس روغن حیوانی یا کره داغ کرده را روی غذا م یریزیم و میل می کنیم. این غذا کمی چرب بوده و برای افراد مبتلا به چربی خون مفید نمی باشد.
خوردنیهای همراه: (مانند پیش غذاها، پی غذاها و نوشیدنیها)
این غذا را با نان میل می کنند به خصوص نان سنگک.
- ۹۵/۰۶/۱۵