خوراک تندرستی خوراکهای خود را در طروف گیاهی می کشد!
- يكشنبه, ۷ شهریور ۱۳۹۵، ۰۶:۴۹ ب.ظ
- ۰ نظر
ظروف یک بار مصرف گیاهی نه تنها عوارضی ندارد، بلکه پس از حداکثر ۶ ماه نیز تجزیه می شود. با دستیابی به فناوری ساخت این ظروف، ایران پس از کشورهای آمریکا، انگلیس، آلمان و ایتالیا، پنجمین کشور جهان و اولین کشور آسیایی در کسب این موفقیت و ورود به عرصه انقلاب سبز جهانی محسوب می شود. به اذعان مقامات وزارت بهداشت، گزارش های متعدد علمی نشان داده است که ظروف یک بار مصرف پلاستیکی معمول در ایران باعث ایجاد انواع سرطان ها و حتی انتقال مواد خطرناک از طریق ژن ها از نسلی به نسل دیگر می شود ضمن این که ظروف یاد شده تا حدود ٣٠٠ سال نیز قابل تجزیه نمی باشد و در طبیعت باقی می ماند. وزارت بهداشت نگهداری، حمل و بسته بندی غذا در ظروف پلاستیکی پلی استایرنی را ممنوع اعلام کرده است زیرا استفاده از این ظروف برای نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی های با دمای بالای ۶۵ درجه سانتی گراد، سبب آزادشدن مواد خطرناک سرطان زا می شود. ایران متاسفانه جزو معدود کشورهای جهان در استفاده بیش از حد از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی پلی استایرنی است که امیدواریم به زودی این ظروف جایگزین ظروف گیاهی شود.
فناوری استفاده از بیومرهای گیاهی (پلیمرهای زیستی گیاهی) برای تولید ظروف یک بار مصرف توسط محققان ایرانی بومی شده و با عنوان «سنتز و تولید انبوه پلیمرهای گیاهی تهیه شده از نشاسته ذرت» به ثبت رسیده است. از میان ظرف گیاهی، ظروف گیاهی با نشان آملون از کیفیت ممتازی برخوردارند. خوراک تندرستی بیش از 3 سال است که خوراکهای خود را در این ظروف می کشد.
- ۹۵/۰۶/۰۷