معرفی خوراک 2 - تهچین مرغ
- سه شنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۰۹:۵۲ ب.ظ
- ۰ نظر
مواد مورد نیاز: (برای 20 نفر)
1ـ برنج 2- زردۀ تخم مرغ 3- ماست 4- روغن مایع 5- زعفران آب کرده 6- نمک و زردچوبه 7- زرشک و خلال بادام و پسته |
6 پیمانه (پلوپز) 18 عدد 3 پیمانه 3 پیمانه به مقدار لازم به مقدار لازم برای تزیین |
8- مرغ ( سینه ) 9- پیاز داغ |
3 عدد به مقدار لازم
|
روش پخت:
برنج را پس از آب کش کردن با زردۀ تخم مرغ، مرغ پخته و تکه شده، پیاز داغ، ماست، روغن مایع، زعفران آب کرده، نمک و زردچوبه مخلوط می کنیم، مواد آماده شده را درون ظرف ریخته و صاف میکنیم. سپس در فر قرار داده، بعد از اینکه طلایی رنگ شد، گریل را روشن میکنیم تا روی ته چین نیز طلایی شود. بعد برش زده روی آن را با زرشک تفت داده شده و خلال بادام و پسته تزیین می کنیم.
- ۹۴/۱۱/۲۷