معرفی کتاب 1 - کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز - نجف دریابندری
- سه شنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۲۷ ق.ظ
- ۰ نظر
این کتاب را نجف دریابندری با همکاری همسرش فهیمه راستکار نوشته است. این کتاب از بهترین کتابهای آشپزی است و دربرگیرندۀ بخشهای زیر است:
پیشگفتار، مقیاس، پیمانه و قاشق، کارد و تختهبرش
بخش اول: مکتبهای آشپزی
فصل اول: مکتبهای مادر: ایرانی، چینی، رومی
فصل دوم: آشپزی ایرانی
فصل سوم: آشپزی هندی
فصل چهارم آشپزی ترکی و عربی
فصل پنجم: آشپزی اسپانیایی
فصل ششم: آشپزی چینی
فصل هفتم: آشپزی ژاپنی
فصل هشتم: آشپزی
فصل دهم: آشپزی روسی
بخش دوم: آشپزخانه
فصل یازدهم: آشپزخانه، طرح و لوازم
فصل دوازدهم: بهداشت محیطزیست
بخش سوم: مواد خوراکی
فصل سیزدهم: اجزا،
فصل چهاردهم: ادویه
فصل پانزدهم: ترکیب ادویه،
فصل شانزدهم: گوشت،
فصل هفدهم: مرغ،
فصل هجدهم: تخممرغ،
فصل نوزدهم: ماهی،
فصل بیستم: شیر و فراوردههای شیری،
فصل بیستویکم: ترهبار،
فصل بیستودوم: برنج،
فصل بیستوسوم: آبِ یخنی
کتاب دوم: دستورهای پختوپز
بخش چهارم: نوشیدنی: گرم و سرد
- ۹۴/۱۱/۲۷