معرفی خوراک 4 - کشک بادمجان
- دوشنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۴، ۰۷:۱۰ ب.ظ
- ۰ نظر
موادّ مورد نیاز: (برای 6 نفر)
1ـ بادمجان 2- کشک 3- پیاز داغ 4- سیر داغ 5- نمک 6- فلفل 7- زردچوبه |
5/1 کیلو 1 کیلو به میزان لازم به میزان لازم به میزان لازم به میزان لازم به میزان لازم |
8- گردو کوبیده 9- نعناع داغ 10- زعفران |
به میزان لازم به میزان لازم به میزان لازم |
روش پخت:
بادمجانها را پوست کنده و سرخ میکنیم. بعد مقداری پیاز داغ اضافه کرده و مخلوط را خوب میکوبیم. کشک را اضافه کرده و با سایر مواد، خوب هم می زنیم.
غذا آماده است و آنرا در ظرفی ریخته و با پیازداغ و سیرداغ و کشک، نعناع داغ و زعفران و گردو کوبیده، آن را تزیین میکنیم.
خوردنیهای همراه: (مانند پیشغذاها، پیغذاها و نوشیدنیها)
این غذا را همراه با سبزی خوردن یا پیاز و نان تازه میل می کنند.
- ۹۴/۱۲/۰۳