خوراکهای پرسی در طروف گیاهی
- چهارشنبه, ۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۰۷:۴۱ ق.ظ
- ۰ نظر
همۀ خوراکهای پرسی ما در ظروف گیاهی کشیده میشوند.ظروف یکبار مصرف گیاهی منشأ نشاسته داشته و عیوب و مضرات ظروف یکبار مصرف عادی را ندارند. ظروف یکبار مصرف گیاهی تماماً از گیاه و با ترکیبی از نشاسته ذرت، موم عسل، روغن گیاهی، سلولز و فیبرهای گیاهی ساخته میشود و طبق آزمایشاتی که از سوی وزارت بهداشت انجام شده به هیچ عنوان برای سلامت انسان مضر نیست.
ظروف یکبار مصرف گیاهی به طور مستقیم خوراک دام و طیور میشوند ضمن این که قابلیت آن را دارند تا در کمتر از شش ماه به طبیعت باز گردند. خوشبختانه ایران در جهان پس از کشورهای آمریکا، آلمان، انگلیس و ایتالیا، پنجمین کشوری است که به فناوری تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی دست یافته و به عنوان تنها تولید کننده این نوع ظروف در خاورمیانه شناخته شده است.
ظروف یکبار مصرف گیاهی بر پایه نشاسته ذرت مزایای فراوانی دارد که می توان از این موارد نام برد:
• تهیه شده از نشاسته ذرت اصلاح شده
• سازگاری با محیط زیست (تجزیه پذیری در خاک حداکثر پس از 6 ماه)
• بدون هیچ گونه آثار تخریبی بر محیط زیست پس از تجزیه شدن
• عاری از هر گونه اثرات مضر پس از تماس با مواد غذایی داغ
• تنوع در تولید انواع مختلف ظروف یکبار مصرف جهت حمل غذا و مایعات و نوشیدنی گرم و سرد
• گرم نمودن غذا در داخل مایکروویو بدون هیچ گونه عوارض
• مصرف انرژی کمتر در فرایند تولید محصولات
• توسعه و تقویت صنعت کشاورزی
- ۹۵/۰۳/۲۶