معرفی خوراک 6 - کوفته ترخان (شاهانه)
- يكشنبه, ۷ شهریور ۱۳۹۵، ۰۶:۲۲ ب.ظ
- ۰ نظر
موادّ مورد نیاز: (برای 5 نفر)
1ـ گوشت چرخ کرده 2- پیاز متوسط 3- آرد نخودچی 4- سبزی تازه خشک 5- سبزی نعنا ( تازه یا خشک ) 6- هویج 7- آلو بخارا |
700 گرم دو عدد 4 تا 6 قاشق غذا خوری به میزان لازم یک قاشق غذاخوری 3 عدد 20 عدد |
8- گردو 9- گوجه فرنگی 10- فلفل دلمه 11- رب 12- نمک ، فلفل ، زردچوبه 13- زعفران 14- روغن
|
به تعداد کوفته ها یک عدد بزرگ نصف فلفل دلمه 2 قاشق غذاخوری به میزان لازم دلخواه به میزان لازم برای سرخ کردن کوفته ها
|
______________________________________________________________________________
روش پخت:
در ابتدا یک عدد پیاز متوسط را در ماهی تابه به صورت خلالی یا نگینی سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود . دومین پیاز را رنده کرده، در ظرفی می ریزیم و با گوشت چرخ کرده ، آرد نخودچی و سبزی ها مخلوط کرده و کاملاً آن را ورز می دهیم . تمام ادویه ها را به آن اضافه نموده و برای یک ربع ساعت در یخچال قرار می دهیم . آلو بخارا را در کاسه ای خیس می کنیم . بعد از یک ربع ساعت مایه را به صورت گلوله کوچک با دستکش شکل می دهیم و در وسط گلوله یک گردو قرار می دهیم . کوفته ها را در روغن تفت داده و برای پخت آنها مقداری آب می ریزیم . هویج ، آلو ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به شکل دلخواه در کنار کوفته ها می پزیم ( رب این غذا به صورت دلخواه می باشد . به علت وجود گوجه فرنگی ، رب الزامی نیست و می توان تعداد گوجه فرنگی را بیشتر کنیم . )
خوردنیهای همراه: (مانند پیش غذاها، پی غذاها و نوشیدنیها)
سبزی خوردن ، نان و دوغ
- ۹۵/۰۶/۰۷